Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Julklappstips känns kanske inte så aktuellt just nu men

Kategori: Allmänt, Barn, Kvinnor, Män, Ungdom

...presenttips är ju aktuellt hela året runt. :o) Min svärfar fyllde 69 år i veckan som gick och till honom hade vi köpt en digital fotoram. Svärmor och svärfar fick sin första digitala kamera i julklapp och då tyckte vi det kunde pasa bra med en digital fotoram så att de kunde titta på sina bilder. Han blev inte jätteimponerad av sin present men senare i veckan hade de varit hos bekanta som de inte träffat på flera år och haft med sig fotoramen för att visa hur de bor nu, bilder på barn och barnbarn etc. Så nu är han väldigt nöjd med sin present helt plötsligt! :o)

Isdubbar

Kategori: Allmänt, Barn, Kvinnor, Män, Ungdom

Är det så att man har sån tur att man har en frusen sjö eller fruset hav som man kan åka skridskor på så är det livsviktigt att ha isdubbar med sig. Vet ni med er att ni har någon när och kär som är ute på isarna och snurrar så passa på att ge bort ett par isdubbar.

Skridskor

Kategori: Allmänt, Barn, Kvinnor, Män, Ungdom

Även om det inte är jättekallt ute i den delen av landet jag befinner mig i så finns det ju en del ishallar runt om i landet och de flesta skolor brukar göra utflykter dit. Kan ju vara ett bra presenttips med skridskor då. Antingen till någon som inte har några eller till den som växt ur sina.