Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Julklapp till killar!

Kategori: Allmänt, Barn, Män, Ungdom

Ja, nu har jag fixat julklappar till de två äldsta tonåringarna i släkten. Den ene får ett extra batteri att ha med när telefonen laddat ur sig, Vet inte riktigt vad det heter. Powerpack kanske. Fanns på Kjell & Company i 3 olika storlekar. Typ 189 kr, 249 kr och 399 Kommer inte ihåg. Den andre älskar böcker och speciellt engelsk historia (typ Game of Thrones) så han får en bok i ungefär samma stil (Svärdet och spiran) och ett par vinterhandskar.
 

Julklapp till killar!

Kategori: Allmänt, Män, Ungdom, julklapp

Jag vet inte om det bara är jag men om killarna har kommit upp i tonåren så har jag så svårt att komma på passande julklappar och presenter. Är ju så tråkigt med pengar, presentkort och dataspel vilket är typ det enda de önskar sig. Vad tror ni om en fullt laddad necessär? Såg att Apoteksgruppen hade en variant och sedan brukar ju t.ex Kicks ha några att välja på oxå. Kan det funka eller är det för tråkigt? Kom gärna med egna förslag!
 

Julklapp till tjej 10 år.

Kategori: Barn, Ungdom

Äldsta brorsdottern som är 10 år kommer få en bok av Ingelin Angerborn i julklapp som heter Tredje tecknet. Enligt bokhandeln så skulle den passa i ålder och vara så där lagom spännande så att man inte vill sluta läsa men ändå inte får problem att sova. Håller tummarna för att det stämmer. I så fall finns det fler böcker av samma författare. Dessutom får hon ett lypsyl från EOS som hon önskat sig.