Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Fina oljor

Kategori: Allmänt

En fin olivolja är exempel på en bra värdinnegåva, present eller kanske julklapp. Den här nedan är jättegod (smaksatt med citron) och finns i vanliga ICA-affärer. Stora flaskan kostade 109 kr. Har även sett den lilla flaskan på IKEA för några månader sedan. Kommer inte ihåg vad den kostade dock. Perfekt på t.ex sallader.
Härligt god olivolja med citronsmak. Perfekt på salladen.

Brandsläckare + brandvarnare

Kategori: Allmänt

Kanske inte jätteroligt att ge bort men oj så viktigt att ha. En brandsläckare är en relativt dyr investering - vilket gör att det inte är det första man prioriterar när man flyttar hemifrån. En julklapp eller present som är en utmärkt gåva från föräldrar till sina barn. Skall förvaras i sovrummet enligt räddningstjänsten. Bränder uppstår tydligen ofta på natten och då ligger man ju i sovrummet och sover. Nära till hands alltså.
En annan billigare variant av livförsäkring är en vanlig brandvarnare. Var rädd om nära och kära. Skriv ett förklarande rim på paketen så kanske den uppskattas mer.
Billig livförsäkring. Förvara nära sängen! Ännu billigare livförsäkring! Glöm inte batterierna!

Parfym

Kategori: Allmänt

Varför inte ge bort en parfym...
De finns i alla möjliga prisklasser och måste inte kosta 995 kr för 50 ml -  som denna, Life Threads från La Prairie, gör.
Life Thread from La Praire.