Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Presenttips kille 9 år

Kategori: Allmänt, Barn, Ungdom, julklapp

Min ena brorson fyllde 9 år i helgen som gick. Han är lite svår att få en önskelista ifrån. Allt han sa att han önskade sig var pengar och det är ju så fruktansvärt tråkigt att ge. Vi tog en vild chansning och köpte ett ishockeyspel till honom. Allt för att få honom att göra något annat än att spela tv-spel vilket han gör väldigt mycket i vanliga fall. Det visade sig vara ett riktigt bra val av present. Han blev jätteglad och har spelat med kompisar flera dagar denna veckan. Vi brukar oftast inte ge presenter för så mycket pengar men jag hade tur. Ellos hade ett erbjudande med riktigt bra rabatt så det blev inte så dyrt i slutändan.
 

Presenttips kille 18 år

Kategori: Allmänt, Ungdom

Har helt glömt att berätta vad svågerns yngste son fick när han fyllde år senast. Han pluggar fordon på gymnasiet och hade önskat sig en stroboskoplampa. Jag hade ingen aning om vad det var men lyckades hitta en sådan på Biltema för ca 250-300 kr. Det är tydligen något man ställer in tändningen med. Han blev glad och det är ju huvudsaken! :) Han fick även en burk med speciell handrengöring som gör olja och liknande lättare att få bort från händerna efter att man mekat. Den blev hans mamma mest glad för. ;)
 
Bildresultat för stroboskoplampa biltema

Presenttips till kille som fyller 20 år.

Kategori: Allmänt, Män

Svågerns äldsta son fyllde 20 år. Av föräldrarna fick han en fin armbandsklocka men av de flesta andra fick han presentkort på bolaget. Är ju första gången han får gå dit och köpa. :)