Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Konfirmationspresent

Kategori: Allmänt, Konfirmationspresent, Ungdom

Ja nu börjar det dra ihop sig till konfirmationstider igen och även i år har vi en konfirmand att gratulera. En kille denna gången också. Är ju lite svårare än till en tjej där det funkar ypperligt med smycken. Vanligaste konfirmationspresenten till kille är väl fortfarande armbandsur, armband eller halskedja men jag har även hört folk som ger kamera, slipsnål, manschettknappar eller dyrare solglasögon.
 

Presenttips tjej 9 år

Kategori: Barn

Var på kalas för den ena brorsdottern igår. Hon fyllde 9 år och hade önskat sig en Monster High docka som hon fick av oss. Utöver det fick hon lite fina hårband, diadem, ett snyggt skärp, en symaskin av sina föräldrar (IKEAS), pengar, en virkad katt, en fiberoptiklampa, jongleringsbollar och puttekulor. Plus en hel massa annat som jag inte kommer ihåg.
 
 
 
 
 
 

Tjej 10 år

Kategori:

Båda mina brorsdöttrar fyller år inom de närmaste veckorna. Den ena har önskat sig en fin rullgardin till sitt rum. Hon vill helst ha en sån som man drar nerifrån och upp så att man även kan använda den som insynsskydd. Någon som har tips på var man kan hitta sådana?