Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Brulee brännare

Kategori: Allmänt

Jag kom på en sak till som killar brukar gilla. Brulee brännare! Det är ju nästan en maskin och det kommer eld ur den! Sånt brukar ju killar gilla. ;o) Min sambo fick en i julklapp förra året och blev jätteglad. Tyvärr har han hittat många andra användningsområden så så många bruleer har jag inte fått...
Brulee brännare - nästan som en svets. ;o)Mums så gott!

Knivar

Kategori: Allmänt

Jag har väldigt svårt att hitta på presenter och julklappar till "vuxna" killar. Blir ofta den där flaskan med whiskey vilket i och för sig är uppskattat men lite tråkigt i längden. Men så fick jag ett bra tips av en gammal arbetskamrat. Knivar! Lite exklusivare köksknivar typ Global. De är relativt dyra men är man några som lägger ihop så behöver det ju inte bli så dyrt. Passar den som är matlagningsintresserad och även den som kanske inte är fullt så intresserad men som ev tycker det blir roligare att laga mat med lite lyxiga knivar.
Ex på kniv - grönsakskniv från Global.

Småtjejer 4 och 5 år.

Kategori: Allmänt

I dessa jämställdhetens tider och genusdiskussioner så är detta julklappstips säkert helt felaktigt men vad gör man. De har ju själva önskat sig just detta. Mina kära brorsdöttrar är så rosa man någonsin kan bli. Men visst - de har ju säkert blivit påverkade av omvärlden. Detta är i alla fall vad de skall få i julklapp.
Hello Kitty, dockservis, rosa. Kan väl inte bli fel...En rosa