Julklappstips och presenttips!

Letar du julklappar och presenter? Här hittar du både julklappstips och presenttips!

Kille 6 år

Kategori: Allmänt, Barn

Nu är det snart dags för tredje 6-åringen bland mina brorssöner att fylla år. I present önskar han sig bland annat en rund röd ryamatta till sitt rum, Ninjago Lego och en snökula med tomte i (hahaha). Alltså en sån man skakar och så snöar det. Inte riktigt säsong för det nu men vad gör man. ;) Står det på önskelistan så gör det. På önskelistan står även vattenpistol och drake (sån som man flyger med).
 

KOMMENTARER:

 • Micaela Åhman säger:
  2014-04-18 | 12:27:48
  Bloggadress: http://micaelahman.blogg.se/

  Haha, barn är roliga :) vad ger man till en tjej som fyller 1 år? Dom är liksom inte så bra på att skriva önskelista själva :P

  Svar: Ja i 1 års åldern är det ju lite svårare att få önskelistor. ;) Det brukar mest vara föräldrarna som har önskemål och då oftast kläder. Kläder kan ju i och för sig vara kul att ge bort men jag brukar även kunna hitta fina träleksaker anpassade för 1 år. BRIO har många fina. Vet att deras hund med kula på svansen brukar vara omtyckt. Klossar och enkla pussel kanske? Har hon något hår? Några gulliga hårspännen? Vet att det finns i tyg med typ kardborre på så att de inte är så hårda.
  julklappstips.blogg.se

Kommentera inlägget här: